WK Legpuzzelen 2022

12 November WK Legpuzzelen in Sebaldeburen

Het eerste Westerkwartiers Kampioenschap Legpuzzelen

Ben jij ook gek op legpuzzelen (en vooral van de puzzels van Jan van Haasteren)?

Dan ben je niet alleen. In Nederland zijn heel veel mensen die het leuk vinden om alleen of met elkaar een legpuzzel te maken. Vind jij het leuk om met meerdere teams samen te komen die ook van legpuzzelen houden? Dan zien we je graag zaterdag 12 november in ‘t Spectrum in Sebaldeburen. De Activiteitenkoepel van Sebaldeburen.net organiseert daar namelijk een heus WK Legpuzzelen voor jou. En WK staat natuurlijk voor Westerkwartiers Kampioenschap ;-).

WK Legpuzzelen

De wedstrijd start om 19:30 uur. Met je team probeer je zo snel mogelijk een puzzel van 1000 stukjes van Jan van Haasteren te leggen. Het winnende team mag zich WK legpuzzel kampioen 2022 noemen en neemt een leuke prijs mee naar huis. En welke puzzel het wordt, dat houden we nog even geheim.

Junior WK Legpuzzelen

’s Middags om 16:00 uur organiseren we het junior WK voor kinderen tot en met 12 jaar. De junioren gaan aan de slag met een puzzel van 360 stukjes. Ook een Jan van Haasteren. Ouders en andere fans zijn van harte welkom om te komen kijken, helpen mag uiteraard niet! En ook hier ligt voor het winnende team een mooie prijs klaar.

Het WK Legpuzzelen en het Junior WK Legpuzzelen wordt mede mogelijk gemaakt door Marskramer/Top1Toys Grootegast

marskramertop1toys