Op fiets van Parijs naar Sebaldeburen (8) SLOT

Beste inwoners, sponsoren en volgers,

Gistermiddag kwamen Renske en Anita om ongeveer half 5 weer in Sebaldeburen aan. Ze werden opgewacht door een groot aantal inwoners, familie en vrienden. Het wat hartverwarmend. Hieronder hun laatste reisverslag. We danken jullie allemaal voor jullie belangstelling.

QR code sponsoractie

Voorlopige eindstand

Gisteren werd de voorlopige eindstand bekend gemaakt: € 8.032,20. En we kunnen nu al zeggen dat daar nog wel iets bij gaat komen. Er kan deze maand bovendien nog gewoon worden gestort.

NL98 RABO 0339 4268 02
tnv AB van der Veen-IJtsma
ovv Sponsoring Dierenweide

Of maak gebruik van deze QR-code.

Reisverslag

Zondag 7 mei. De laatste dag. Gisteravond hebben we nog kennis gemaakt met onze gastvrouw Trienke Spijkerman (en man) en zij komt van oorsprong uit Tolbert. Haar broer en schoonzus (nog altijd woonachtig bij ’t Kret in Tolbert) waren er ook. Al snel bleek dat we een link met elkaar hebben. Familie in Sebaldeburen en gezamenlijke kennissen met Renske. Leuk om hun ontmoet te hebben. We hebben een voortreffelijk ontbijt gehad. Wat later dan normaal maar ach, ’t Spectrum konden we al bijna zien. Nog maar een paar kilometer.
We hadden eigenlijk wat meer aandacht moeten besteden aan de voorbereiding van deze dagroute. We fietsten voornamelijk over de weg terwijl er wel andere leuke paadjes waren. Rondom Appelscha was het echter wel geweldig. Er was een mogelijkheid om ons te ontmoeten in Appelscha en vanaf daar met ons de laatste kilometers af te leggen. Wat fijn om daar verwelkomd te worden. Heel erg leuk dat er mensen waren. Ook tijdens de tocht vanaf Appelscha kwamen er meerdere fietsers aansluiten. Super! Tini, bedankt voor het organiseren hiervan. En de aankomst van ‘t Spectrum was voor ons overweldigend. Echt zo ontzettend hartverwarmend. Dat er zoveel mensen waren en wij met groot applaus werden ontvangen. Dit vonden we echt ge-wel-dig. We kunnen niet iedereen persoonlijk bedanken maar via deze weg: iedere aanwezige, DANK JE WEL voor je komst. Zo fijn. Onze Oekraïense dames hebben heerlijke appeltaart gemaakt om ons welkom te heten. Er stond een groot scherm met een diavoorstelling van een aantal foto’s van onze reis om een kleine indruk te geven van de reis, maar nogmaals: dit zal nooit weergeven wat wij hebben gezien.
Christianne heeft ons namens het bestuur Sebaldeburen.net verwelkomd. Maar ook wij maakten gebruik van de gelegenheid om een kort woordje te doen, een kleine samenvatting van onze reis, een dankwoord naar alle sponsors, maar het was uiteindelijk natuurlijk allemaal te doen om de sponsoractie “Renovatie dierenweide ’t Trefpunt”. Voordat wij het bedrag noemen willen wij ook onze enorme dank uitspreken naar Frits Datema die op de achtergrond ontzettend veel werk heeft verricht. Samen met ons heeft hij deze sponsoractie voorbereid en uitgewerkt, hield de donaties in de gaten en zorgde tijdens de reis voor de communicatie richting jullie allemaal. Frits, super bedankt.

Wij kijken terug op een geweldig avontuur. Wat een beleving. Maar dan nu het bedrag wat onze fietstocht heeft opgeleverd € 8.032,20 !!! Niet normaal !!

Iedereen ontzettend bedankt!!

Dit is een prachtig startkapitaal voor de renovatie. Geweldig. 

Renske en Anita