Op fiets van Parijs naar Sebaldeburen (1)

Beste inwoners, sponsoren en volgers,

Vertrek

Vanmorgen om 7.10 uur zijn Renske en Anita richting Parijs vertrokken. Met de temperatuur nog onder het vriespunt stapten ze in de warme camper van Geert Smeding, die de heenreis als privéchauffeur fungeert. Een groot deel van onze Oekraïense medebewoners hadden de moeite genomen om hen uit te zwaaien. Zie ook de foto’s.

De verwachte aankomst is vanmiddag circa 16.00 uur. Morgen nemen de dames alle tijd om te genieten van de bijzonderheden van de stad, waarna er op zaterdag daadwerkelijk met de fietstocht begonnen zal worden. We zullen je deze dag een update mailen.

Onderaan dit bericht staat informatie over de terugkomst.

QR code sponsoractie

Steun de Dierenweide

Wij hopen de komende weken een mooie hoeveelheid geld op te halen, zodat er straks een mooi startbedrag beschikbaar is voor de renovatie van de dierenweide. Zie ook https://sebaldeburen.net/sponsoractie/ en scroll even door naar onderen voor de logo’s van onze top-sponsoren.

Wilt u ons ook helpen om onze dierenweide weer leefbaar en toonbaar te maken?

Steun ons dan door te doneren op:

NL98 RABO 0339 4268 02
tnv AB van der Veen-IJtsma
ovv Sponsoring Dierenweide

Of maak gebruik van de QR-code.

Aankomst op zondag 7 mei

In een vorige mail noemden wij de mogelijkheid om het laatste stuk mee te fietsen. We spraken toen over 8 mei. Echter de terugkeer zal (volgens planning) al plaats vinden op zondag 7 mei.

Wil je vanaf Appelscha de laatste dikke 40 km meefietsen? Reageer dan even of neem contact op met Tini Huisma (06-27517603).
Wil je vanaf een later punt mee fietsen? Ook dat kan uiteraard. Even laten weten en we verstrekken je de route vanaf Appelscha, zodat je zelf je startpunt kun bepalen.

Sebaldeburen.net