Kidsclub

Kidsclub in nood!

Herhaalde (laatste) oproep!!!

De huidige leden van de Kidsclub stoppen er binnenkort mee.

We zijn daarom op zoek naar enthousiaste mensen die de Kidsclub van ons willen overnemen. Er hebben zich twee enthousiaste dames gemeld, die willen onderzoeken of ze de Kidsclub willen voortzetten. Dit kunnen zij echter niet met z’n tweeën. We hopen dat er zich nog meer enthousiastelingen melden. Het zou toch zonde zijn als de Kidsclub ophoudt te bestaan?! Dit heeft namelijk als gevolg dat er geen activiteiten meer georganiseerd worden voor de kinderen van de basisschoolleeftijd. Geen eieren zoeken met Pasen, geen Sinterklaasintocht, geen sjoelen op de vrijdagavond en ga zo maar door.

Voor de duidelijkheid hieronder wat de Kidsclub doet/inhoud.

Wat doet de Kidsclub?

De Kidsclub organiseert activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd, denk aan sjoelen met bingo, een zomeractiviteit en Sint Maarten. Een enkele keer is het voor alle kinderen tot en met 12 jaar, denk aan Sinterklaas en het eieren zoeken met Pasen.

De Kidsclub vergadert ongeveer eens in de 6 a 8 weken, daarnaast hebben we onderling contact via de app. 

Voor het organiseren van de activiteiten moet ‘t Spectrum vastgelegd worden en er is nauw en goed contact met de activiteitenkoepel, waar soms mee wordt samengewerkt.

De Kidsclub werkt met een voorzitter, notulist en een penningmeester en leden die graag de handen uit de mouwen steken en het leuk vinden om activiteiten te organiseren voor kinderen van de basisschoolleeftijd. Denk aan het bedenken van activiteiten, klaarzetten en opruimen van de spullen, prijsjes kopen, flyers ontwerpen en verspreiden en de mail van de Kidsclub beheren.

De penningmeester van de Kidsclub heeft een samenwerking met de penningmeester van Sebaldeburen.net om de financiën goed inzichtelijk te houden. 

Kortom: lijkt het je leuk om toe te treden tot de Kidsclub? Laat het ons weten!

Mocht je nog vragen hebben, dan horen we dat natuurlijk graag.

Ons mailadres is: kidsclub.sebaldeburen@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Kidsclub Sebaldeburen