Kerstboom 2021

Kerstboom en terras

Beste dorpsgenoten

Zoals jullie allemaal hebben kunnen zien staat de kerstboom weer in het centrum van het dorp, de boom komt ook uit ons dorp, 30 jaar geleden is hij geplant op de Kuzumerweg 24. De familie Ter Veer heeft hem ons aangeboden, hartelijk dank hiervoor.

Hoveniers bedrijf Beute was weer bereid om deze om te zagen en te plaatsen in het dorp. Een paar vrijwilligers hebben op zaterdag met medewerking van hoogwerker verhuur Westerhof de verlichting aangebracht. Onze brandweerman uit het dorp zat in het bakje om de ster erin te plaatsen en kon over het dak van de kerk kijken en dat is best hoog.

Met het terras bij het spectrum is ook een start gemaakt, de oude tegels zijn verwijderd door een paar vrijwilligers. Omdat het groter is geworden moest er wat grondwerk verricht worden, best zwaar werk allemaal, dus kijk je even ‘wie heeft daar materiaal voor’. Even met Gerrit Dijkstra gebeld of we zijn mini kraantje even mochten gebruiken, ‘staat er wel haal maar op’, met het kraantje de kruiwagens gevuld en laat in de middag was er weer een klusje geklaard.

Op zaterdag is er een start gemaakt met het leggen van de tegels. Hoveniers bedrijf Beute, Hoveniers bedrijf en dienstverlening Menno Pop, Klusbedrijf en hovenier Albert Scheerhoorn met wat helpende handjes is er al een heel stuk bestraat, het laatste stukje zal, ijs en weder dienende, ook spoedig klaar zijn.

Iedereen die ons heeft geholpen op wat voor manier ook HEEL VEEL DANK. Wensen wij jullie allen, fijne feestdagen en een gezond 2022