Dorpsklanken

Dorpsklanken

Dorpsklanken

De Dorpsklanken is hét informatiemedium van Sebaldeburen.net bij uitstek. Zij verschijnt 5 keer per jaar en hierin is bijna alles te vinden wat betreft de vereniging Sebaldeburen.net en het dorpsleven van Sebaldeburen. Vijf keer per jaar wordt dit krantje verspreid onder de bewoners van Sebaldeburen. Het heeft een oplage van ongeveer 330 kranten en wordt gratis huis aan huis bezorgd. Daarnaast is het ook mogelijk om het krantje per post te ontvangen (voor een vergoeding van 12,50 euro per jaar) voor degenen die buiten Sebaldeburen woonachtig zijn.


Het is mogelijk om te adverteren in de Dorpsklanken, al vanaf €42,- staat uw advertentie het gehele jaar in de krant. U kunt ook kiezen voor een eenmalige advertentie, er zijn vele mogelijkheden. Mail voor alle opties naar dorpsklanken@sebaldeburen.net.

Heeft u als inwoner iets gezien in Sebaldeburen, wilt u iets met de bewoners delen, heeft u een speciale mededeling etc. mail ons dan naar dorpsklanken@sebaldeburen.net! Hierbij geldt, bijna niets is te gek!

sluitingsdata kopij 2024
komt binnenkort

E-mail: dorpsklanken@sebaldeburen.net