Bestuur Sebaldeburen.net

Anne Marie van den BosAnne Marie van den Bos

Functie: Voorzitter
Onderwerpen: Wonen, Openbare ruimte, Veiligheid
Taken: Sleutel en toegangsbeheer, vaste gebruikers
T: 06-26888330
E: amvandenbos@gmail.com

Een dorp op de kaart krijgen in een grote gemeente is belangrijk. In deze tijd is onderlinge verbondenheid de basis van een goed leven in Sebaldeburen. Samen de leefbaarheid van nu en in de toekomst realiseren. Daar zet ik me graag voor in.


Alieske Noordhof

Functie: Secretaris
Groepen: Barploeg ’t Spectrum
T: 06-54318576
E: alieske.noordhof@gmail.com


Frits DatemaFrits Datema

Functie: Vrijwilliger coördinator
Groepen: Activiteitenkoepel, Schoonmaakploeg, Tuinploeg, Dierenweide, Sportkooi
T: 06-29472825
E: wkdatema@ziggo.nl

Geboren en getogen in Sebaldeburen. Nadat ik in eigen dorp bijna 20 jaar achterover heb geleund vond ik het tijd om weer in actie te komen. Mijn drijfveren zijn het vergroten van de betrokkenheid van de inwoners bij het dorp, het dorpshuis en elkaar.


Eline VreugdenhilEline Vreugdenhil

Functie: Penningmeester
Taken: ledenadministratie
T: 06-22350205 (na 18.00 uur)
E: penningmeester@sebaldeburen.net

Als “puutholder” van Sebaldeburen.net ben ik verantwoordelijk “veur senterij”. Werkzaam in het dagelijks leven als office manager, administratief medewerkster en boerin. Met plezier wonend op de boerderij in Sebaldeburen, waar ik kan paardrijden en tuinieren. Ik vind het belangrijk dat we als dorp een plek hebben waar we elkaar kunnen ontmoeten en iets kunnen betekenen voor elkaar. Daar probeer ik mijn steentje aan bij te dragen.


Dieneke van der MeiDieneke van der Mei

Functie: Bestuurslid
Onderwerpen: Energie, natuur en milieu, Economie
T: 06-82910635
E: vandermeidieneke@gmail.com

Dieneke van der Mei, geboren op 11 juni 65 van de vorige eeuw en van oorsprong van de Jonkersvaart. Wilde graag terug naar het Westerkwartier (met ruimte voor de paarden en knutselprojectjes) en heb het juiste (droom)plekje  gevonden in Sebaldeburen. Ik werk als bestuursadviseur bij Duo (die van de Studiefinanciering, maar daar doe ik dan weer niet zoveel mee), en vind het leuk om te bedenken hoe zaken voor elkaar te krijgen


Jetske SmedesJetske Smedes

Functie: Bestuurslid
Onderwerpen: Zorg, Jeugd
T: 06-12729669
E: jetske1978@hotmail.com

Hallo, ik ben Jetske Smedes. Ik ben opgegroeid in Grootegast en woon sinds 2016 in Sebaldeburen met mijn vriend en 2 kinderen.


Joost van den BergeJoost van den Berge

Functie: Bestuurslid
Onderwerpen: Verkeer
Taken: Communicatie
T: 0594-612076
E: jcavdberge@outlook.com

Opgegroeid in een gemoedelijk Zeeuws dorp, heb ik de kracht en verbondenheid van een dorpsgemeenschap ervaren. Nu wonend en werkend in Sebaldeburen wil ik mij ook graag inzetten voor de gemeenschap van Sebaldeburen! Want ‘beter een goede Sebaldebuur, dan een verre vriend’, toch?


Statuten en huishoudelijk reglement

Klik hier om de statuten en het huishoudelijk reglement van Sebaldeburen.net te downloaden (PDF, ca. 1 MB)