Feestweek Sebaldeburen

Feestweek – Jeu de Boules

Dinsdag 12 september is ’t Spectrum het decor voor een avondje Jeu de Boulen. Wie kent het spel niet? Van de camping, familiefeestje of in verenigingsverband. In Grootegast en Niekerk/Oldekerk/Faan zijn actieve verenigingen.

Hoog tijd om daar eens bij aan te haken. Wel op Sebaldebuurster stijl. Wat betekent dat deelname per team van 2 of 3 personen is. De samenstelling van een team? Lekker onbelangrijk bij Jeu de Boulen!

De avond is als een toernooi opgezet, waarbij het afhankelijk is van het aantal teams of er een poule-indeling is, een knockout-systeem of een combinatie. Een wedstrijd, tussen twee teams, is beslist bij winst van twee games.

Natuurlijk zijn er meer reglementen, maar het belangrijkst is dat eigenlijk iedereen de basis van het spel wel kent en een plezierige avond heeft.

Tussen 19.00 en 19.30 uur is de inschrijving in ’t Spectrum en mag er geoefend worden. Vanaf 19.30 uur wordt het serieus, gaat het om de prijzen. Het streven is om de grande finale rond de klok van 10 te hebben.

Datum

12 sep 2023
Expired!

Tijd

19:00
't Spectrum

Locatie

't Spectrum
Kerkweg 5 Sebaldeburen
Categorie

Organisator

Activiteitenkoepel Sebaldeburen.net