WK Legpuzzelen 2022

10 februari 2024 WK Legpuzzelen in Sebaldeburen

Het tweede Westerkwartiers Kampioenschap Legpuzzelen

Ben jij ook gek op legpuzzelen (en vooral van de puzzels van Jan van Haasteren)?

Dan ben je niet alleen. In Nederland zijn heel veel mensen die het leuk vinden om alleen of met elkaar een legpuzzel te maken. Vind jij het leuk om met meerdere teams samen te komen die ook van legpuzzelen houden? Dan zien we je graag zaterdag 10 februari 2024 in ‘t Spectrum in Sebaldeburen. De Activiteitenkoepel van Sebaldeburen.net organiseert daar voor de 2e keer een heus WK Legpuzzelen voor jou. En WK staat natuurlijk voor Westerkwartiers Kampioenschap ;-).

Het maximaal aantal deelnemende teams is inmiddels bereikt. Om niet al te veel teams teleur te stellen zal er een tweede sessie worden georganiseerd. En wel zaterdag 10 februari om 16:00 uur ’s middags.
Alle teams gaan dezelfde puzzel leggen en aan het eind van de avond zal dan bekend zijn wie zich Westerkwartiers Kampioen mag noemen.

WK Legpuzzelen

Er staan 2 puzzelrondes op het programma. De serie om 19:30 uur is al vol. Aanmelden kan nog wel voor de middagsessie. Deze start om 16:00 uur. Met je team probeer je zo snel mogelijk een puzzel van 1000 stukjes van Jan van Haasteren te leggen. Het winnende team mag zich WK legpuzzel kampioen 2024 noemen en neemt een leuke prijs mee naar huis. En welke puzzel het wordt, dat houden we nog even geheim.

Junior WK Legpuzzelen

’s Middags om 13:00 uur organiseren we het junior WK voor kinderen tot en met 16 jaar. De junioren gaan ook aan de slag met een puzzel van Jan van Haasteren. Ouders en andere fans zijn van harte welkom om te komen kijken, helpen mag uiteraard niet! En ook hier ligt voor het winnende team een mooie prijs klaar. En je kunt nu ook namens je school meedoen, mocht je winnen dan wint ook jouw school een leuke prijs.

Het WK Legpuzzelen en het Junior WK Legpuzzelen wordt mede mogelijk gemaakt door Marskramer/Top1Toys Grootegast

marskramertop1toys